18.9.2008

Makuuhuoneen tapetit valittu

Tänään oli hyvä päivä:-) Tilasimme ystäväpariskuntamme kanssa pitkän viikonloppumatkan Pariisiin; marraskuun puolivälissä lähtö torstaina ja paluu sunnuntaina. Ihanaa päästä vähän reissuunkin. Tosin vielä tekis mieli käydä jossain lämpimässäkin ennen sitä, mutta katsotaan mihin aika riittää.

Kävin tänään aamulla Värisilmä liikkeessä katsomasa niitä tapetteja ja tuntui etten tosiaankaan saa päätettyä millaiset ne ovat, siellä vierähti lähes tunti ja mitään päätöstä en saanut aikaiseksi. Tänään íllalla lähdettiin sitten käymään Haaparannan Rustassa ja siellä oli tarjouskorissa juuri sitä Ornamentti-tapettia, mitä ystävättäreni on laittanut harmaan sävyisenä kotiinsa, jonka he rakensivat vuosi sitten. Ihastuin silloin siihen tapettiin juuri tuona sävynä, jota siellä Rustassa nyt oli yllättäen alennuskorissa kolme rullaa, hinta vain rapeat 4 euroa rulla! Nehän lähtivät heti mukaan. Kaveriksi sille kuviotapetille otin samansävyistä yksiväristä, jossa on hyvin, hyvin hentoa langanohutta tiheää raidoitusta.


Tässä kuvassa molemmat vierekkäin ilman salamavaloa.


Tässä salamavalon kera otetussa kuvassa väri vähän valehtelee, mutta siinä näkyy tuo osa mikä kuviotapetissa kiiltää ihanasti.


Olen tosi tyytyväinen näihin löytöihin, tuli tosi edulliset tapetit; 8 rullaa yhteensä vain noin 70 euroa!

13 kommenttia:

 1. Aivan ihania nuo tapetit! Hyvän ja edullisen löydön kyllä teit:)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania tapetteja! Itse laitoin hyvin samantyylistä kuviotapettia makkarin yhdelle seinälle "oikeassa" kodissani. Lue: ei siis nykyisessä opiskelija-asunnossa! :D

  VastaaPoista
 3. Sinulla kävi tuuri. Meillä olohuoneen tapetit maksoivat 40€ rulla. Eli 200€ meni kahdelle seinälle. Ja en meinannut millään löytää mieluista kuosia, ja raitatapetti johon päädyin olikin vähän sellainen "no otetaan nyt sitten tämä" mutta olen kyllä tyytyväinen siihen.

  VastaaPoista
 4. Nia: Kiitos, tein kyllä tosi löydön, ollaan juuri tyhjennety makuuhuone ja kohta alkaa tapetit lennellä kohti seiniä;-)

  Bellagio: Nuo ornamenttikuviot taitaa ollakkin nykyään aikaan suosittuja ja mikä ettei, tuovat vähän glamouria arkeen:-)

  Omppu: No sulla olikin aika arvokasta tapettia, mutta varmaan sitten laadukastakin. Raidat ovat aina varma valinta, mullakin eteisessä ollut kohta 5 vuotta, enkä ole kyllästynyt.

  VastaaPoista
 5. vau, tosi kivan näköstä tuo ornamenttitapetti! Ja beige sopii hienosti pariksi:)

  VastaaPoista
 6. Kaapinpaikka: Mietin kovasti, että pitäiskö räiskiä tuota kuviotapettia joka seinään, mutta ajattelin, että saattaa alkaa unet katoaan, kun silmissä vilisee vaan ornamenttikuvioita;-)

  VastaaPoista
 7. Tuo Pariisin matka on varmasti ihana. Itse en ole siellä käynyt, mutta mieli tekisi joskus vielä tutustua Pariisiin.

  Tapetit olivat todella kauniita.

  VastaaPoista
 8. Oli kyllä hienot tapetit!
  Täytyy vaihtaa tätä kautta kuulumisia, kun ei kylässäkään enään ehdi käymään! t Best naapuri;)

  VastaaPoista
 9. Hyvä tapettivalinta! Muistuttaa vähän sävyltään ja kuvioltaan meidän makkarin tapettia. :) Teillä köynnöskuvion sisällä lisäkuvio! :D

  Oletteko siis myymässä nykyistä kotia ja uuteen muuttamassa? Ymmärsinkö oikein? Mutta ihanaa kun saa tehdä kotiin omanlaisia ja päivitettyjä hankintoja. <3

  VastaaPoista
 10. Milla: Emme ole myymässä tätä nykyistä kotiamme, vaan olemme rakentaneet toisen talon ihan myyntiä varten, joka siis valmistui vasta ja jonka saimmekin heti kaupaksi. Siitä taloprojektista minulla on ollut blogi jo vuoden; www.raitatie2.blogspot.com.

  VastaaPoista
 11. Vaikka vähä vanha kuva taitaa ollakin, mutta et sattuisi muistamaan minkä valmistama tuo ornamentti tapetti on?

  VastaaPoista
 12. Anonyymi: Tuo tapetti on ostettu ale-korista Haaparannalta Ruotsin puolelta, enkä valitettavasti muista nimeä. Laura Ashleyn mallistossa on kyllä melkein vastaavia.

  VastaaPoista
 13. Hei! Onko tapetissa kuvio sellaista samettisen tuntoista? Jos on, niin miten tapetti on ajan kanssa säilynyt? Sillä kysyn, kun jotkut sanovat että samettipintainen tapetti tummuu tai menee jotenkin huonomman näköiseksi ajan kanssa, pitääköhän paikkaansa? Itse katselin Bauhauksesta ornamentti tapettia, todella upean näköinen. :)

  VastaaPoista