22.8.2008

Ystäväni kodin sisustuskuvia

Sain luvan eilen kuvata ystävättäreni kaunista, hyvällä maulla sisustettua kotia blogiini, kun siellä eilen syntymäpäivävierailulla pistäydyin.


Tässä heidän keittiön ruokailuerkkeri.


Keittiökaapit ovat Puustellin; pähkinärunko ja koivuovet.


Heidän kodin olohuoneen katossa on upea tähtitaivas-valaistus, kuva ei oikein kerro tarpeeksi hyvin kuinka upea se on, mutta vähän siitä näkee, että noita valopisteitä on TOSI monta:


Kuviollinen tumma tapetti luo ihanan tunnelman olohuoneeseen.


Ikean Pjätteryd taulut ja Liatorp sivupöytä muodostavat kauniin kokonaisuuden. Kynttilänjalat ovat Cult Designin mallistosta ja valaisimet Ikean Knubbig.


Ikean Slätthult tarrakoriste piristää mukavasti vaaleaa yksiväristä seinää sohvan takana.

4 kommenttia:

 1. Aina mielenkiintoisinta on nähdä oikeita koteja. Tuoska kodista kyllä näkee, että sisustusta on mietitty ja , että sisustamisesta nautitaan siellä.

  Kuvista löytyi paljon hauskoja yksityiskohtia. Erityisesti pidin tuosta suurikuvioisesta tapetista.

  VastaaPoista
 2. Kauniisti sisustettu koti :)

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis koti:) Miten he ovat tuon tähtitaivaan toteuttaneet? Upotetuilla ledeillä?

  VastaaPoista
 4. Itkupilli: Se tapetti on tosi upea, Mira ihastui siihen kun laitoimme sitä sinne meidän raksakohteeseen. Yleensä tuollaiset tapetit vaatii rohkeutta laittaa niitä ja vasta kun näkee niitä livenä jossain, niin huomaa, ettei ne nyt niin tummalta kuitenkaan kokonaisuutena vaikuta.

  Susa: kiitos kommentista:-)

  Puutarhaunelmia: Miran mies on sähköinsinööri, joten heidän talossa on näitä erikoisuuksia... se on varmaan joku sellainen valmis juttu.. ne valot ovat kuin pieniä kristalleja.. osa pienempiä ja osa isompia.

  VastaaPoista